Beneficiile capsulei coama leului plus

Autor: NaturComfort

Capsule Ciuperca Coama leului Plus din gama NaturComfort contine majoritatea ingredientelor a vitaminelor B1 si B12.In China,din 1977 ciuperca de arici este calificat ca medicament.

Comform medicinei populare,consumul de Hericium esinaceus(cuioperca de arici) are un efect pozitiv semnificativ asupra sanatatii  umane.Contine multi compusi bioactiv si are un efect deosebit de benefic asupra nervilor,deoarece,poate stimula factorul de crestere al celulelor nervoase.(NGF).

Asta poate fi suficient pentru:

    • o boala care provoaca deteriorarea memoriei sau dementa
    • pentru o mai buna concentrare in cazul lucratorilor intelectuali
    • si pentru cresterea eficientei la invatatura

Cu toate acestea,acest tip special de ciuperca poate sprijini eficient terapia si poate inbunatatii conditiile existente si pentru alte probleme.Cititi mai departe si aflati in ce cazuri mai merita sa aplicati efectele sale benefice.

De unde vine ciuperca de arici si la ce mai este buna?

Aceasta ciuperca cu aspect deosebit de culoare alb-crem,este decorat cu niste tepi moi si care este cunoscuta in China pe numele „ciuperca cu cap de maimuta”

Contine peste 60 de substante extrem de eficiente care sunt benefice pentru organismul uman.De asemenea,este bogat in diverse minerale si acizi grasi esentiali care sunt importante pentru sanatatea noastra.

Efectul benefic al acestui soi de ciuperca exceptional poate fi:

  • diverse tulburari ale sistemului nervos(uitare,depresie,diabet,leziuni ale nervilor cauzate de alcool,sau chimioterapie etc.)
  • probleme digestive(boli imflamatorie cronice ale stomacului,de exemplu boala Crohn sau ulcer peptic,imflamatia mucoasei gastrice,inhibarea producerii unei bacterii numite Helicobacter pylor.)
  • menopauza(datorita efectelor sale antidepresive si anxioase,si pentru inbunatatirii calitatii somnului.)
  • in cazul cancerului

Studiile publicate de cercetatorii japonez si german arata ca ciuperca de arici poate fi un suport benefic pentru terapia adjuvanta intr-o varietate de tumori.

In plus are efect de antioxidant,antiinflamator si anelgezic,intareste sistemul imunitar datorita polozaharidelor,fenolilor si acizilor grasi esentiali care apar in mod natural.

Efectul sau chimioterapeutic asupra celulelor canceroase poate fi, de asemenea, mediat.

Mai multe articole recomandate

Metoda  milenară a întăririi sistemului imunitar și a menținerii sănătății Ciupercile medicinale sunt utilizate de milenii în terapia naturalistă pentru ameliorarea sănătății...

Citesc »

Poate fi simtit dinainte dureri la genunchi sau la sold cand se apropie o furtuna si cand vremea se raceste? Pentru persoanele...

Citesc »

“Bunicul este foarte fit” Se poate tăia calea unui om tânăr și ambițios, dacă își pierde sănătatea și îi apare în față...

Citesc »