Bunicile fit în octombrie

Autor: Naturcomfort
Serialul de videofilm „Bunica e foarte fitt”

În noul serial „Bunica e foarte fit” vă prezentăm BUNICE FIT de la care se poate lua exemplu. Acestea fără să le pese de vârstă fac niște lucruri care ne provoacă zâmbet pe buze, care cu tehnici individuale chiar și peste 80 de ani se mențin în formă fit ca cei de 40 de ani. Distribuim în fiecare săptămână câte un video pe pagina noastră de Facebook, așa că dacă nu vrei să ratezi urmărește-ne și acolo! PAGINA FACEBOOK

 

Printre favoritele lunii se enumeră  o atletă de 100 de ani, o dansatoare de 84 de ani, dar pe lângă maestra yoga de 98 de ani în fața căreia tinerii se rușinează văzând flexibilitatea corpului ei, o altă favorită a acestei luni este Graffiti Grandma  care se bucură de o popularitate mare pe internet. Pentru vizionare mergi în jos!

Să vină deci cele 4 CELE MAI FIT BUNICE!

1. Bunica Luisa Cortensao, Bunica Graffiti

Vă prezentăm pe Luísa Cortesão-t, pe care cei mai mulți o numesc BUNICA GRAFFITI. Luisa a înființat Grupul de graffiti a bunicilor și bunicelor, pentru că după spusele ei „împreună este mult mai bună distracția”. Bunici și bunice în vârstă umblă print oraș, ca să-și dezlănțuie talentele lor artistice și să impresioneze trecătorii prin lucrările lor atractive. Cunoscută pe numele de Bunica Graffiti, Luisa este foarte populară pe internet și nouă ne-a plăcut de la prima vedere. Este dovada că prospețimea mentală este la fel de importantă ca cea fizică. Și gândindu-ne mai bine acestea se sprijină reciproc.

2. Nanammal Amma, Bunica Yoga

Nanammal Amma de 98 de ani cele mai multe exerciții de yoga le face cu ușurință. Profesoara de yoga, zilnic face yoga de la vârsta de 3 ani, cunoștințele a învățat de la bunici, pe care și ea la rândul ei o dă mai departe nepoților. Cariera ei este o dovadă că mișcarea este esențială pentru o viață lungă și sănătoasă. Vrei și tu să te miști așa la 98 de ani? Ia exemplu de la Bunica Yoga!

3. Ida Keeling, Bunica atletă

În videoul al treilea o puteți vedea pe Ida Keeling, care a trecut de vârsta de 100 de ani și încă mai poate alerga 100 de metri. Dacă ne gândim bine în ziua de azi mulți de vârsta 50-60 de ani nu aleargă nici 10 metri sau nu se mișcă în timpul zilei. Dacă în tinerețe dăm mai multă atenție sportului, atunci rămânem fiți și la 100 de ani! E adevărat că Ida nu-i depășește pe bunicii fit, dar la vârsta de 100 de ani e un lucru minunat. Ți-ar plăcea ca și articulațiile tale să funcționeze atât de bine la această vârstă?

4. Paddy, Bunica dansatoare

În ultimul video o puteți vedea pe Paddy, care a apărut la casting de talente britanic. În ciuda vârstei de 84 de ani, i-a bătut la dans pe cei mai tineri. Dansul ei și energia a impresionat juriul și publicul imediat, astfel a fost aleasă printre cei mai buni. Paddy ne-a demonstrat că vârsta chiar nu contează. Nu contează dacă e vorba de visurile noastre, nu contează dacă e vorba de mișcare. A ajuns acolo la 84 de ani, unde a devenit cunoscută de toată lumea pentru curajul și perseverența ei. Poate fi o adevărată motivație și pentru tine!

Sperăm că ți-a plăut serialul lunii octombrie „ Bunica e foarte fit” și vizionând videourile ai trăit clipe minunate. Venim și în noiembrie cu 4 videouri, până atunci urmărește pe PAGINA FACEBOOK noutățile zilnice!

Nu uita! AZI trebuie să faci ceva ca atunci când vei fi în vârstă să nu-ți petreci zilele între patru pereți și să depinzi de ajutorul altora!

În Caietul Remedii Naturiste gratuit găsești 8+1 practici pentru o viață fizică și psihică mai echilibrată. În plus, dacă ai probleme articulare sau probleme cu mișcarea, care îți îngreunează viața de zi cu zi, îți recomandăm în atenție Balsamul Familial Unguresc, care datorită compoziției de plante medicinale este o cremă foarte bună contra inflamației și a durerii

Vezi produse din categoria Tratare articulațiilor »

Cunoaște Balsamul Familial Unguresc »

Mai multe articole recomandate

„Bunicul e foarte fit!” Nu, nu vă gândiți la ceva vechi, la ceva soluție de spălat vasele, nici prin gând să nu...

Citesc »

În data de 5 septembrie 2017 la sărbătoarea economiei maghiare, Polgári Erika proprietarea și fondatoarea companiei a primit în parlament Marele Premiu...

Citesc »

Măștile faciale au fost dintotdeauna printre cele mai preferate, atingem un rezultat rapid și frapant. În acest articol recomandăm 5 măști faciale...

Citesc »