Carieră

Ești obligat(ă) să stai acasă?
Este în pericol traiul tău?

Dacă ești obligat(ă) să stai acasă și/sau ești în șomaj tehnic, respectiv ești în pericol în situația actuală să îți pierzi locul de muncă, citește până la capăt acest anunț!

 

 

Societatea NaturComfort Srl., cea mai veche firmă ungurească de comercializare prin telemarketing a preparatelor din plante medicinale, care din aprilie 2014 este prezent fără întrerupere și în România, oferă acum o posibilitate excelentă de muncă pentru persoane cu capacitate bună de comunicare, vorbitori de limbă maghiară și română, pentru postul de Agent de vânzări prin telefon!

Pe acest post poți să lucrezi de acasă, chiar și în part-time! Iar cu produsele noastre din plante medicinale, premiate, poți ajuta oamenii să își păstreze sănătatea!

Bineînțeles așteptăm să ne contacteze acele persoane care dispun de autodisciplina necesară pentru desfășurarea muncii de la domiciliu. Reprezintă o posibilitate excelentă și pentru cei care își caută de lucru temporar, deoarece a fost redus numărul orelor de lucru la locul lor actual de muncă sau acesta a fost suspendat pe perioadă nedeterminată.

Poate reprezanta un avantaj dacă ai lucrat deja pe un post asemănător (de ex.serviciul relații cu clienții sau agent de vânzări), însă merită să ne contactezi, chiar și în cazul în care doar te interesează o asemenea carieră!

La noi poți lucra ca agent de vânzări, într-o atmosferă liniștită și profesională. Cu puțină atenție poți obține deja în primele luni un salariu competitiv, chiar și în part-time! Suntem o societate stabilă, dispunem de o mare experiență, comercializăm în trei țări, avem peste 160 000 de Clienți fideli, șefii noștri de echipă sunt calificați și amabili. Îți asigurăm telefon (dacă nu ai) și listă nelimitată de clienți pentru desfășurarea muncii. În echipa noastră lucrează băieți, fete, bărbați, femei, elevi și pensionari deopotrivă!

Dacă ești interesat(ă) și simți că acest anunț se adresează ție, trimite CV-ul tău cu poză pe adresa de e-mail naturcomfort.ro1@gmail.com.