Cele 5 cele mai bune măști faciale de acasă

Autor: Naturcomfort

Măștile faciale au fost dintotdeauna printre cele mai preferate, atingem un rezultat rapid și frapant. În acest articol recomandăm 5 măști faciale naturale cu care îți poți trata pielea feței și păstra vitalitatea acesteia

Cele 5 cele mai bune măști faciale de acasă

Măștile faciale au fost dintotdeauna printre cele mai preferate, atingem un rezultat rapid și frapant. Produsele care se găsesc și în magazine conțin și multe substanțe aditive. Cele preparate acasă din ingrediente proaspete, în schimb nu au componente artificiale, în plus sunt mai ieftine. Indiferent de tipul de piele, găsești componente naturale adecvate. În acest articol recomandăm 5 măști faciale naturale cu care îți poți trata pielea feței și păstra vitalitatea acesteia!

Informații de bază:

Dacă ai preparat masca și l-ai și aplicat, e bine dacă îți acoperi fața cu un tifon sau un material foarte subțire – se lasă liber de jur împrejurul ochilor și a gurii, se taie o gaură locul acestora – astfel temperatura corpului crește și pielea absoarbe mai bine substanța activă a măștii.

Relaxarea completă este o condiție prealabilă pentru efectul perfect – încearcă să te întinzi și să te gândești doar la lucruri pozitive. Ai grijă, ca masca să nu rămână pe față mai mult de 20 de minute.

Cele 5 cele mai bune măști faciale de acasă

1. Mască din castraveți

Castravetele este ingredientul de bază la nenumărate produse cosmetice, știm că hidratează, elimină culoarea palidă a pielii, încarcă pielea cu minerale, retrage umflăturile. După câteva săptămâni de aplicare regulată se observă efectul de stimulare a pielii. Cel mai simplu, dacă mixezi castraveții, le strecori într-o strecurătoare deasă, folosești doar sucul. Masca se ține pe piele aproximativ 20 de minute, apoi cu degetul cu mișcări circulare se freacă pielea până se curăță piele.

2. Mască din banane

Acest fruct este cea mai perfectă cosmetică naturală, care hidratează perfect: pielea va arăta și o vei simți mai moale. Freacă o banană coaptă de mărime mijlocie până devine păstoasă, cu mișcări fine aplică pe pielea feței și a gâtului. Lasă 10-20 de minute, apoi clătește cu apă rece. E populară și masca din 50 g. de iaurt, 2 linguri de miere și o banană de mărime mijlocie.

3. Mască din lămâie

Deodată prepari o mască cu efect exfoliant și hidratan, dacă amesteci zeama unei lămâie cu un sfert de pahat de ulei de măsline sau ulei de migdale. Pentru pielea grasă se recomandă și adăugarea unui ou. Apropo ulei de măsline! Crezi sau nu, uleiul de măsline este considerat un miracol în tratarea frumuseții, dar se poate folosi și uleiurile altor plante.

4. Mască din iaurt

Pentru curățarea tenului și retragerea porilor se aplică un pic de iaurt pe față, se lasă să acționeze timp de 20 de minute. Pentru mască revitalizantă se amestecă o linguriță de iaurt cu zeama unui sfert de portocală și un pic din pulpele portocalei, adaugă și o linguriță de aloe vera. Se aplică pe față, se lasă cel puțin 5 minute, apoi se clătește cu apă. Iaurtul rece poate fi un ajutor pentru ameliorarea arsurilor ușoare, pe de o parte hidratează, pe de altă parte răcorește pielea tenului.

5. Pachet hrănirea pielii

În acest pachet găsești cremă de zi, cremă de noapte pentru piele întinsă celor peste 50 de ani, care, datorită componentelor naturale ajută să ai o pilele fină și plăcută. Recomandăm pentru tratarea eficientă a ridurilor să utilizezi atât crema de zi cât și cea de noapte, pentru că împteună își fac efectul dorit. Dimineața când te trezești, curăță-ți tenul, apoi aplică crema de zi, seara după baie aplică crema de noapte pe pielea uscată.

Utilizând crema noastră facială, curând pielea feței va deveni mai tânără și mai fină!

Cunoaște crema noastră de Zi accesând aici »

Pentru utilizarea nocturnă aruncă o privire peste Crema de Noapte »

Mai multe articole recomandate

Am colectat 4 plante medicinale minunate, care cu ajutorul puterii naturale alungă problemele articulare Arnica: arnica crește la înălțimea munților, înflorește în...

Citesc »

„Bunica este fit” Întotdeauna m-a impresionat întrebarea dacă există o limită rezonabilăpentru performanța noastră. În decursul anilor în emisiunea de radio cu...

Citesc »

  Problemele noastre spirituale se află în strânsă corelație cu simptomele fizice, cu bolile noastre. Deoarece în țara noastră foarte multe persoane...

Citesc »