De ce se intensifica durerile articulare ca urmare a frontului rece?

Autor: NaturComfort

Poate fi simtit dinainte dureri la genunchi sau la sold cand se apropie o furtuna si cand vremea se raceste? Pentru persoanele cu artrita,acesta nu este un fenomen necunoscut,iar acest lucru este sustinut si de medici. Dar ce ar putea fi in spatele direrii articulare in crestere din cauza efectelor frontale.

Bate vantul,durerile articulare se intensifica

Durerile artuculare din cauza diferitelor efecte meteorologice pot fi diferite la dumneavoastra fata de altcineva ca intensitate.Unele sunt mai sensibile la efectele frontale si la vreme.

S-ar putea sa te simti mai bine cand se apropie un front rece decat,sa zicem,vecinul tau. Dar asta nu inseamna ca oricare dintre noi greseste. Este vorba doar ca oamenii nu sunt la fel si deci nu percep lucrurile la fel.

Multi cred ca intuitia vremii este doar o legenda populara,dar de fapt este un fenomen existent pentru persoanele cu artrita sau cu probleme musculese scheletice.

De la ce doare articulatiile?

Atunci cand articulatiile incep sa va doara  inainte de vremea cu vant si ploaie sau a unei furtuni de zapada,simtiti de fapt presiunea atmosferica modificata care insoteste evenimentele meteorologice.

Cand soseste un front rece,presiunea aerului scade,ceea ce poate cauza umflarea articulatiilor. Iar presiunea poate provoca umflare,care in cele din urma poate provoca durere.

Deoarece umflarea pune presiune asupra receptorilor nervosi din jurul articulatiei,care este cauza durerii.In plus aerul rece poate determina intinderea tendoanelor si ligamentelor,facand articulatiile mai rigide si mai dureroase.

Ce poti face pentru articulatiile sensibile?

Daca ai senzatia de strangere sau durere la articulatii te gandesti mai intai sa te relaxezi?Ei bine, uitati repede de asta,pentru ca,potrivit expertului,o activitate relexanta,precum sezutul,poate inrautati situatia.

Cu toate acestea,intinderea si kinetoterapia pot fi de ajutor pentru artrita si probleme articulare abrazive in special in timpul schimbarii anotimpurilor.

Exercitiile de intindere efectuate corespunzator pot ajuta la prevenirea sau ameliorarea aderentelor si a tensiunii in muschi,tendoane si ligamente.

Daca se apropie o furtuna mare sau  un front rece,pe langa exercitiile de intindere cu siguranta merita sa racesti articulatiile dureroase,umflate cu un unguent extern care contine cateva ingradiente active naturale.

Balsamul Familiar Maghiar si Esenta de Balsam Familiar Maghiar a fost dovedita in medicina populara de secole.Are efect racoritor ,antiimflamator si anelgezic. In opinia clientiilor nostri,versiunea de baza si racoritoare a Balsamului Familiei Maghiara,precum si Esenta de Balsam Maghiar super concentrata,cu continut ridicat,pot fi,de asemenea,un insotitor eficient in tratamentul suplimentar al umlfaturilor si durerii sensibile la fronturi.

Mai multe articole recomandate

  Unele vitamine și ciuperci medicinale joacă un rol din ce în ce mai important în întărirea imunității și prevenirea, respectiv tratamentul...

Citesc »

De cate ori pe saptamana te antrenez? Este un fapt trist,dar majoritatea oamenilor nu fac exercitii active,iar cercetatorile in acest domeniu demonstreaza...

Citesc »

Durerea cervicală este o acuză frecventă, care în majoritatea cazurilor apare pe fondul încordării mușchilor gâtului. Din fericire, cu exerciții de relaxare...

Citesc »