Descoperiți puterea ciupercilor medicinale

Autor: NaturComfort
Metoda  milenară a întăririi sistemului imunitar și a menținerii sănătății

Ciupercile medicinale sunt utilizate de milenii în terapia naturalistă pentru ameliorarea sănătății și întărirea sistemului imunitar. Aceste ciuperci deosebite, conțin scala largă a substanțelor bioactive, printre care polizaharide, beta-glucan și antioxidanți, despre care se cunosc că au un accentuat efecte de îmbunătățirea sănătății. Datorită numeroaselor beneficii medicale, ciupercile medicinale sunt utilizate în zilele noastre din ce în ce mai des, inclusiv la întărirea sistemului imunitar, ca antiinflamatori și la intensificarea  stării generale bune.>>>

Cum acționează ciupercile medicinale cele mai eficiente?

În capsula Bombă de Ciuperci Ungurească am reunit puterea a celor patru ciuperci medicinale cele mai eficiente, și anume a ciupercii  shiitake, a ciupercii păstrăvul scailor (Pleurotus eryngii), a ciupercii păstrăvul de fag (Pleurotus ostreatus) și a ciupercii  coama leului (Hericium erinaceus). Cum susțin acestea organismul?

Ciuperca Shiitake: Antiinflamatorul natural

Ciuperca shiitake este cunoscută pentru calitățile antiinflamatorii, de întărirea imunității  și de protejarea inimii. Aceasta conține un compus numit lentinan care are efect confirmat de reducerea inflamației din organism și de ameliorarea stării generale de sănătate.

Pe lângă aceasta, ciuperca shiitake este o sursă bogată de vitamine și substanțe minerale, printre care vitaminele B și cuprul, care ajută în susținerea sistemului imunitar și menținerea stării de sănătate generale.

Ciuperca Păstrăvul scailor (Pleurotus eryngii): Un antioxidant puternic

Ciuperca păstrăvul scailor este cunoscută în primul rând pentru conținutul ridicat de antioxidanți și constituie sursa unui compus cu efect antitumoral dovedit, asigurând o protecție contra cancerului.

Ciuperca păstrăvul scailor constituie sursa bogată a vitaminelor și substanțelor minerale, inclusiv vitaminele B și D care pot fi de ajutor în susținerea sistemului imunitar și menținerea stării de sănătate generale.

În medicina populară consumul regulat ca supliment alimentar a ciupercii păstrăvul scailor poate contribui la menținerea nivelului sănătos al colesterolului și a glicemiei, la prevenirea osteoporozei și la scăderea riscului apariției bolilor tumorale.

Ciuperca păstrăvul de fag (Pleurotus ostreatus): Protectorul sistemului cardiovascular

Ciuperca păstrăvul de fag (pleurotus) este utilizată în mod tradițional de milenii pentru susținerea sănătății sistemului cardiovascular, precum și ca multivitamină naturală, la ameliorarea stării generale de sănătate, respectiv datorită conținutului ridicat în fibre la curățirea intestinelor.

Datorită lovastinei conținute, ciuperca păstrăvul de fag poate contribui la reducerea nivelului de colesterol și poate susține menținerea sănătății inimii.

Ciuperca coama leului (Hericium erinaceus): Protectorul sistemului nervos

Datorită efectelor sale antiinflamatorii și antioxidante, ciuperca coama leului este utilizată de milenii în terapia naturalistă pentru susținerea stării generale de sănătate iar datorită proprietății de protejarea nervilor pentru susținerea sănătății neurologice și cognitive.

Ciuperca coama leului constituie o sursă bogată a vitaminelor din complexul B ai antioxidanților și ale polizaharidelor, care toate sunt necesare la menținerea sănătății și a stării generale bune.

Fie că vă străduiți să ameliorați inflamațiile, să susțineți sistemul imunitar sau să vă protejați contra celulelor canceroase, ciupercile medicinale oferă o posibilitate sigură și eficientă pentru susținerea sănătății. De ce să nu includeți ciupercile medicinale în rutina zilnică a dvs.?

Să aveți parte și dvs. de toate avantajele acestor ciuperci deosebite conținute în capsula Bombă de Ciuperci Ungurească.. Cumpărați-o de aici!>>>

Mai multe articole recomandate

Ameliorarea simptomelor inflamației articulare (artrită, artroză sau osteoartrită), se bazează pe combinația dintre tratamentele adecvate, metodele terapeutice complementare și schimbarea cât mai...

Citesc »

Antiinflamator natural contra inflamațiilor provocate de căldura verii. Vremea extrem de caldă, canicula poate afecta și organismul sănător. Durerile articulare, varicoase nu...

Citesc »

  Problemele noastre spirituale se află în strânsă corelație cu simptomele fizice, cu bolile noastre. Deoarece în țara noastră foarte multe persoane...

Citesc »