Informații juridice

Structura acestui site, conținutul acestuia, indicații, programe, date, reprezentarea grafică vizuală ( în continuare colectiv: conținut) este creația intelectuală și protecția juridică a NaturComfort Kft. Marcările, logo-urile etc de pe acest site sunt înregistrate ale NaturComfort Kft., sub incidența dreptului de autor al proprietarilor lor.

Având în vedere cele mai sus menționate, utilizarea textelor, graficelor și informațiilor sau a oricărei părți a acestora publicate pe site este posibilă doar cu acordul scris în prealabil al NaturConfort Kft. Sunt interzise toate formele de utilizare în scop de afaceri.

Linkul care deschide paginile NaturComfort Kft. poate fi plasat doar cu acordul scris în prealabil al NaturComfort Kft. Linkul poate fi valabil numai pentru pagina completă. Nu este permis ca linkul care aparține lui NaturComfort Kft., să fie plasat în așa fel încât să apară ca pagina de pornire NaturComfort Kft., sau conținutul unui alt web site direct sau indirect să se refere la conținutul sitului NaturComfort Kft.

NaturComfort Kft. monitorizează continuu conținutul sitului său și ia toate măsurile rezonabile pentru a actualiza în permanență informațiile publicate, dar nu garantează acuratețea și integritatea. NaturComfort Kft. nu își asumă responsabilitatea pentru inexactitatea informațiilor publicate, pentru daunele rezultate din probleme tehnice. Prin accesul la site, la informațiile din site, documentații sau la alte materiale scrise, precum și la utilizarea lor directă sau indirectă, utilizarea sitului neadecvat, funcționarea necorespunzătoare, deficiențe sau posibile disfuncționalități sau pentru evetualele interpretări greșite NaturComfort Kft. nu își asumă responsabilitate pentru daunele, lipsurile provenite din acestea.

Acest site poate include link-uri către alte pagini web. NaturConfort Kft. nu își asumă responsabilitate pentru conținutul acestor web sit-uri.

NaturComfort își rezervă dreptul de a modifica oricând conținutul, de a restricționa sau a înceta adresa de contact a sit-ului

Azi, Nyíregyháza, 25 noiembrie 2014

NaturComfort Kft.