Povestea NaturComfort

Știm exact că un om când este obisit fizic, acest lucru îi afectează și sufletul. Aceasta idee a fost fundametul de bază al produselor noastre datorită căruia a luat ființă NaturComfort. Încă de la început, pentru noi, cel mai important lucru a fost, a oferi o mână de ajutor tuturor celor care doresc un pic de atenție în viața lor obositoare și monotonă. Am conceput aceste produse cu acest spirit, la care am adăugat atenția și grija noastră, ca oamenii să aibă parte de o viață mai echilibrată, mai armonioasă.

Moștenire părintească, experiență

Povestea lui Erika

Am adus de acasă o mulțime de valori, însă există două lucruri care mi-au dterminat în mare măsură ocupația mea actuală. Atenția pentru exteriorul meu, pentru sănătate și dragostea pentru munca sârguincioasă le am încă de la casa părintească.
Mama mea a fost fiică de țăran, într-o familie cu 7 frați. Nu i-a fost străină munca din greu, a lucrat mult pe câmp, dar întotdeauna a avut grijă de frumusețea și sănătatea ei, așa este și în ziua de astăzi. De la ea am învățat, că nu contează dacă mâinile devin uscate de la muncă, sau frigul ne strică fața, nu avem voie să le neglijăm. Dacă avem probleme, să le tratăm. Azi ea are 78 de ani, dar multe femei mai tinere o invidiază pentru vitalitatea ei și grija pentr sine.

Tatăl meu – care din păcate nu mai este printre noi – a fost un om atent și îngrijit, a fost o persoană deschisă la terapiile naturiste. Pentru el, ca bărbat nu a fost un obstacol regenerarea cu diferite creme, balsamuri, când se simțea obosit de muncă.

Eu însămi am avut parte de o muncă istovitoare de stat în picioare, 10 ani am lucrat ca coafeză. Pe atunci toate trei fiice ale mele erau încă micuțe, după 10-12 ore de lucru alergam acasă și începeam „schimbul următor”. De aceea știu exact, dacă un om este obosit fizic, acest lucru îî afectează și sufletul. Am vrut sa creez produse, care oferă liniște, regenerare pentru organismul obosit, cu acest ajutor deosebit eu am parte de o bucurie nemărginită. Cred cu tărie, că farmacia lui Dumnezeu se află în natură. De aceea am ales ingrediente naturale pentru produsele mele.

Așa lucrăm noi

Cel mai important este să dai o mână de ajutor, cum de altfel este și în ziua de azi. Nu avem limită de convorbire telefonică și este scopul nostru nu este de a turna pe gât produsele. Avem mulți clienți, care pur și simplu simt nevoia de a-și împărtăși problemele lor, de cineva care îi ascultă și își ia rămas bun cu câteva cuvinte de mângăiere. Pentru noi e important să nu negăm niciodată acest tip de asistență. Și nu numai clienții noștri au parte de asemenea grijă, ci și colegii beneficiază această susținere – creăm o atmosferă ambiantă, de ajutor reciproc, pentru că avem convingerea că astfel colegii noștri pot scoate tot ce e mai bun din ei.

Noi, atunci suntem într-adevăr fericiți, când persoanele care folosesc produsele noastre se simt mai confortabil fizic, deoarece acest lucru afectează starea lor de spirit – și cel mai important până în ziua de astăzi este atunci câd această părere o auzim și de la ei.

Cu plantele noastre medicinale se pot trata inflamațiile articulare și musculare

În revista cu numele de Több mint testőr găsești mai multe informații despre produsele noastre și despre beneficiile lor.

Sursa foto: forbes.hu