Să nu lipsească din valiză: antiinflamator natural

Autor: Naturcomfort

Antiinflamator natural contra inflamațiilor provocate de căldura verii. Vremea extrem de caldă, canicula poate afecta și organismul sănător. Durerile articulare, varicoase nu se ameliorează nici acum, ceea ce e incomod în special că ne fac vara mult așteptată neplăcută. La tratarea problemelor trebuie să te gândești din timp, ca vacanța să nu se transforme într-un coșmar. Din geanta de voiaj nu pot lipsi antiinflamatoarele naturale.

Antiinflamator natural, analgezic fără reacții adverse, contra durerilor la nivelul membrelor provocate de căldura verii

De ce ne dor membrele odată cu sosirea căldurii verii? Am colectat cele mai frecvente cauze.

4 cauze, pentru care ne dor membrele la căldură

1. Căldura verii încarcă articulațiile

Se știe că schimbările vremii afectează articulațiile, dar în general se amintesc doar schimbările de front. Cu toate că, căldura verii cauzează dureri articulare celor care sunt chinuiți de dureri articulare.

Dehidratarea provenită de la caniculă, scade nivelul fluidității în articulații, ceea ce provoacă dureri articulare. De aceea e foarte important consumul de apă, gândindu-ne si la transpirația prin care se pierde multă apă, trebuie să consumăm mai multe lichide. Pentru ameliorarea durerii se poate administra imediat o cremă cu efect antiinflamator compus din plante medicinale, care oferă ameliorare fără niciun risc.

2. Cei care nu se pot bucura din plin de vară: cei cu varice

La efectul căldurii venele se dilată, circulația scade, valvele venelor nu se închid corespunzător și se formează o stagnare. Simptomul insuficienței venoase apare la membrele inferioare ca durere varicoasă, picior, gleznă umflată, spasmul piciorului noaptea.

Se întâmplă ca iarna să nu apară durerea, dar la venirea vremii calde să apară din noi, se umflă, senzație de picior greu, spasm în timpul nopții.

Piciorul umflat se pune în poziție verticală, dar odihna nu aduce ameliorare. de ce nu acesta este o rezolvarea? Deoarece se reduce presiunea, iar sângele ajunge mai ușor la inimă. Cu statul în picioare sau pe scaun toată ziua, impuritățile acumulate în cursul zilei ajung la inimă, ceea ce întețește durerea. La orele serii-nopții apare spasmul.

Cum se poate ameliora durerea

În funcție de gravitatea situațiilor există mai multe terapii, poate chiar și intervenție chirurgicală. Pentru ameliorarea durerii există mai multe modalități care se pot practica acasă:

  • ridicarea picioarelor
  • mișcare: gimnastică venoasă, înot, mersul pe bicicletă
  • purtarea ciorapilor de compresie
  • utilizarea cremelor (de exemplu Balsamul Familial Unguresc, care deja ajută mai multe persoane care suferă de probleme varicoase)
3. Încălțămintea sănătoasă e importantă și vara

Mulți au dureri neplăcute în timpul sejurului. După o drumeție sau vizitarea unui oraș, dar și în timpul călătoriei se pot umfla picioarele, dacă nu purtăm încălțăminte corespunzătoare. Să evităm încălțămintea cu toc mare, precum și cea plată, pentru că purtarea acestora pot provoca probleme la membre (erodarea cartilajelor, dureri articulare), poate duce la leziuni ortopedice. Să alegem încălțăminte comodă, cu aerisire, care ține glezna și laba piciorului.

4. Căldura persistență sporește inflamația

Orice inflamare latentă se poate intensifica. Cel care suferă de dureri articulare inflamatorii, trebuie să fie foarte atent. Produse pe bază de plante medicinale cu efect antiinflamator ajută foarte mult, compresele compuse din acestea sau crema: flori de gălbenele, lavandă, urzică.,

Am creat Balsamul Familial Unguresc din substanșa activă a plantelor medicinale cu efect antiinflamator.

Ia-o cu tine și în vacanță »

Mai multe articole recomandate

Măștile faciale au fost dintotdeauna printre cele mai preferate, atingem un rezultat rapid și frapant. În acest articol recomandăm 5 măști faciale...

Citesc »

Vreme răcoroasă de toamnă și mai ales cea rece de iarnă accetuează durerile reumatice. Pentru cei cu dureri articulare, de calcificare nu...

Citesc »

În data de 5 septembrie 2017 la sărbătoarea economiei maghiare, Polgári Erika proprietarea și fondatoarea companiei a primit în parlament Marele Premiu...

Citesc »